12 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς φύλαξη και περίφραξη ασφαλείας ο βιολογικός καθαρισμός στην Σπάρτη.


Μετά από πρόσκληση, του ενεργού μέλους της ομάδας διάσωσης και προστασίας ζώων του Δήμου Σπάρτης, κου ΤΣΑΚΡΑΚΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΛΙΟΥ, ο υπεύθυνος παραρτήματος Πελοποννήσου του Ε.Κ.Π.Α.Ζ , επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Σπάρτης.
Την αιτία για την πρόσκληση έδωσε ένα σκύλος που έχει μέσα στην δεξαμενή αποβλήτων. Στην συνέχεια το σκυλί φοβισμένο τρύπωσε σε ανεμιστήρα, μέσα στο μηχανικό λειτουργικό τμήμα της δεξαμενής. Γίνονται προσπάθειες απεγκλωβισμού του σκύλου, και καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς να επιληφθούν των αρμοδιοτήτων τους.

Το πρώτο ερώτημα που αναφύεται είναι γιατί ο χώρος του βιολογικού καθαρισμού παραμένει αφύλακτος. Δεύτερο μέτρο που όφειλαν να έχουν εφαρμόσει οι αρμόδιοι είναι ή τήρηση των κανόνων ασφαλείας, το ελάχιστο η περίφραξη των επικίνδυνων σημείων της εγκατάστασης .

Με αφορμή το περιστατικό καλούμε τους υπευθύνους να επιλύσουν το συντομότερο το πρόβλημα, και να ευγνωμονούμε το σκυλί που βρέθηκε στην θέση αυτή, όπου θα μπορούσε να βρίσκεται ένα παιδί!!!

Όταν θα γίνει το ατύχημα θα θυμίσουν τα μέτρα ασφαλείας!! τώρα έπεσε ένα σκυλί μέσα!! δεν έχει ψυχή αυτό το ζώο; φιλότιμες οι προσπάθειες όλων αλλά μήπως δεν φτάνουν; αν αύριο πέσει ένα παιδί τι θα γίνει; δεν προβλέπεται περίφραξη μας είπε ο υπεύθυνος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ ΟΥΤΕ ΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου