1 Οκτωβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι της COSMOTE δίνουν δυναμικό παρών στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στην Αίγινα.(ΕΚΠΑΖ)

Μετά την τελευταία καταστροφική πλημμύρα στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα και τη δημοσιοποίηση της κατάστασης με έκκληση για βοήθεια από φορείς και εθελοντές , με χαρά ενημερωθήκαμε για την στήριξη του ΕΚΠΑΖ από την COSMOTE καθώς και την συμμετοχή εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της, η οποία θα προσφέρει εθελοντική εργασία στις εγκαταστάσεις του κέντρου το προσεχές Σαββατοκύριακο  9 και 10 Οκτωβρίου.
 H κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, σίτισης και διαμονής των εθελοντών γίνεται από την COSMOTE, η οποία επίσης προσφέρει και χρηματικό ποσό για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και εφοδίων, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αποκατάσταση των βλαβών του κέντρου. Θέτει δε, στην διάθεση των υπευθύνων του ΕΚΠΑΖ, ειδικό καλαθοφόρο όχημα, για την διασφάλιση εργασιών σε ύψος, μεγαλύτερο του επιτρεπτού.
Η συμμετοχή της COSMOTE στην πρωτοβουλία αυτή, γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την έμπρακτη συμβολή της στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και τη συνεχή προσπάθεια της για την ανακούφιση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος από τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η COSMOTE στηρίζει το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) και καλεί τους εθελοντές της να συμμετάσχουν στη διαδικασία αποκατάστασης των εγκαταστάσεων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στις 25 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αίγινα.
2700 τραυματισμένα ή ανάπηρα άγρια ζώα που φιλοξενούνται στο ΕΚΠΑΖ μέχρι να αναρρώσουν, τέθηκαν σε κίνδυνο από τον ορμητικό χείμαρρο που παρέσυρε τα κλουβιά τους και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ.
Χρειαζόμαστε μια ομάδα 10 εθελοντών COSMOTE που με τον/η συνοδό τους θα δουλέψουν και να προσφέρουν έργο για την αποκατάσταση του μοναδικού κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου.
Οι εργαζόμενοι θα χωριστούν στις εξής πέντε ομάδες εργασίας:
1. Ομάδα περιποίησης φυτών
2. Ομάδα καθαρισμού
3. Ομάδα μπογιαντίσματος
4. Ομάδα περιποίησης κλουβιών
5. Ομάδα γενικών εργασιών
Πρόγραμμα:
Αναχώρηση: Σάββατο 09/10 στις 08:00 το πρωί από Πειραιά
Άφιξη: 08:40 στο λιμάνι της Αίγινας
Εργασία στο ΕΚΠΑΖ: 09:00-14:00
Την Κυριακή 10/10,
Εργασία στο ΕΚΠΑΖ: 08:00-13:00
Επιστροφή: 17.00
Η μεταφορά, η διαμονή και τα γεύματα καλύπτονται από την COSMOTE.
Αν θέλετε να συμμετέχετε στην εθελοντική προσπάθεια στείλτε e-mail στο employeecommunication@cosmote.gr
 συμπληρώνοντας στο πεδίο ΘΕΜΑ: ΕΚΠΑΖ μέχρι την Δευτέρα 04/10. Μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας τηλέφωνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!Δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής! Παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι θέλουν πραγματικά (και αυτοί και ο συνοδός τους) να έρθουν στην Αίγινα για το συγκεκριμένο σκοπό και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να δουλέψουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εύη Σπανουδάκη (210 6177453)
Τμήμα Εσωτερικής Επικοινωνίας/ Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου